قهوهساز برقی

قهوهساز برقی: دمآوری بدون دخالت دست
قهوهساز برقی (یا به اختصار همان قهوهساز) وسیلهای برای دمآوری قهوه به شیوهٔ قطرهچکانی است. معمولا این دستگاه از سه قسمت اصلی شامل مخزن آب، مخزن قهوه و کتری (که زیر آن یک المنت برقی حرارتی قرار گرفته) تشکیل شده است. برای استفاده از قهوهساز، میزان مناسبی از قهوه داخل فیلتر (کاغذی یا دائمی) ریخته شده و درون مخزن قهوه قرار میگیرد، سپس مخزن آب نیز پر میشود و بعد از روشن شدن قهوهساز، عمل دمآوری بهصورت خودکار انجام میشود. دستگاه آب را گرم کرده و بهصورت چکهای از میان قهوه عبور میدهد و درون کتری میریزد.
تاریخچهٔ مختصر
سابقهٔ ساخت و استفاده از قهوهساز برقی به اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ برمیگردد، زمانی که اولین قهوهسازهای برقی و تمام خودکار به بازار عرضه شدند. از آنجا که این وسیله نیاز به مهارت خاصی برای استفاده نداشت، بهسرعت به محبوبیت بالایی دست یافت و خیلی زود به یکی از وسایل لازم در میان قهوهدوستان تبدیل شد.
دم کردن قهوه با قهوهساز برقی
استفاده از قهوهساز برقی یکی از سادهترین روشهای دم کردن قهوه است. برای این کار تنها چیزی که باید به آن توجه کنید، میزان درشتی پودر قهوه در هنگام آسیاب و نسبت آب به میزان قهوهٔ مورد استفاده است. قهوهسازهای برقی همراه با دفترچهٔ راهنما عرضه میشوند که این موارد در آنها توضیح داده شده است.
در ادامه میتوانید تصاویری از این وسیلهٔ دمآوری قهوه ببینید.