کمکس، پیچیدگی علم و زیبایی هنر

کمکس: پیچیدگی علم و زیبایی هنر
قهوهساز کِمِکس (با نام تجاری CHEMEX) در سال ۱۹۴۱، توسط یک شیمیدان خلاق و البته عجیبوغریب به نام پیتر شلمبوم اختراع شد. هدف او از این اختراع، نه فقط ایجاد روشی برای سادهسازی درست کردن قهوه، بلکه تبدیل این عمل به چیزی هنرمندانه بود که این هنر را میتوان در طراحی کمکس نیز مشاهده کرد. البته از آنجایی که او بهواسطه تحصیلاتش، از علم کافی دربارهٔ واکنشهای شیمیایی نیز برخوردار بود، با اختراع کمکس، ترکیبی زیبا از علم و هنر را طراحی کرد و در مدتی کوتاه توانست بسیاری از عناوین و جوایز طراحی را از آن خود کند.
دمآوری قهوه با کمکس
از آنجا که کمکس تلفیقی از هنر و علم محسوب میشود، دم کردن قهوه با آن نیز نیازمند صرف زمان و توجه کافی است تا بتوانید به طعم دلخواه خودتان برسید. البته برای این کار باید به پارامترهای مختلفی توجه داشته باشید. برای مثال، نوع قهوهای که انتخاب میکنید، نسبت قهوه به آب، نحوهٔ دم کردن و المانهای دیگر از جمله مواردی هستند که باید به آنها توجه کافی داشته باشید.
برای آشنایی بیشتر میتوانید مقالهٔ دمآوری قهوه با کمکس را مطالعه کنید.
در ادامه میتوانید، تصاویر دیگری از این وسیلهٔ زیبا را مشاهده کنید.